Workshop

3 juli 2021 van 9.00 tot 17.00 uur – Live Workshop De lenzen van het EGO

We gaan op zaterdag 3 juli een mooie LIVE workshop organiseren over de lenzen van het EGO.

Deze dag gaan we connecten, een gechannelde DNA Upgrade geven, uitleg geven over de 9 levels of conciousness en de gechannelde tekst van Nerio van de Sassani uitleggen.

Daarna gaan we ene groepshypnose sessie in waarin we gaan ontdekken welke lenzen jij hebt. Dus met andere woorden, door welke lenzen jij de wereld bekijkt en hoe het jouw beeld beïnvloed.

Deze dag zal in het teken staan van verbinden met gelijkgestemden en het verbinden met jezelf. Het doel is (nog) meer inzicht te krijgen in de lenzen waarmee jij beslissingen maakt en welke jouw beeld van de wereld kleuren. Dit heeft directe invloed op de omstandigheden die jij manifesteert om je heen. Het zal helpen nog meer in je kracht te gaan staan.

Na deze dag heb jij heerlijk kunnen relaxen en connecten met prachtige zielen, je hebt een heerlijke vegetarische maaltijd op met bijbehorende gezonde lekkere snacks en drinken zoals gefilterd water, koffie, thee en sap. Je gaat naar huis met een bak aan inzichten en een heerlijk gevoel!

Naam(Required)
Let op dat je jouw e-mail checkt. Je krijgt een mailtje van ons om te vragen of je toestemming geeft om op de mail lijst van Center of Alignment te komen. Klik je niet op ok, kunnen wij je niet op de hoogte houden van de workshop. Zie je de mail niet, check jouw spam folder
Akkoord(Required)
Akkoord(Required)
Price: