Onze missie en visie

Onze visie op spiritualiteit heeft zich in de loop van de jaren gevormd. Wij volgen geen religie, zijn geen club, sekte of groepering. Je bent volledig vrij om te komen, te blijven en te gaan. Wij willen onze gedachten, onze ervaringen, onze lessen en wijsheid met je delen. Omdat we weten dat we samen meer kunnen creëren, meer kunnen bereiken en meer kunnen bieden, dan ieder in zijn eentje. Wij ervaren inmiddels dagelijks dat de wereld in een transitie verkeerd. Dat zowel de mens als de aarde sterk aan het veranderen zijn. Hoe bewuster je daarmee bezig bent, hoe meer je ervan ziet, hoort en begrijpt. Hoe meer je je bewustzijn vergroot, hoe meer je je onderdeel voelt van het grote geheel.  

Bashar legt het uit als een trein die begin jaren 90 is vertrokken vanaf het station. Zo’n 30 jaar geleden reed deze nog stapvoets en had je alle tijd om in te stappen. In de loop van de jaren is de trein harder gaan rijden en als je nu in wilt stappen zul je al een aardig sprintje moeten trekken om weer in de pas te komen met het tempo van de trein. Je zult dus, vanuit een achterstand, sneller moeten transformeren om op de golflengte van de verandering te komen.
Dit kost veel energie, brengt verwarring en onzekerheid. Maar éénmaal begonnen aan het sprintje kan je niet meer terug. En daar willen we je graag helpen. 

 

Onze missie is iedereen die zich eenzaam en alleen voelt in dit proces een plek te geven waar hij of zij ‘thuis’ kan komen. We willen mensen graag met elkaar in verbinding brengen en laten voelen dat ze niet alleen zijn. We willen je graag helpen om je transformatie in goede banen te leiden en een luisterend oor bieden als dat nodig is. Eén van de middelen om je te helpen met het vinden van je kern, jouw ‘core’, is hypnose. Hypnose is niet meer dan een hele diepe ontspannen staat waarin je contact kunt maken met de diepere lagen van jezelf. Dit heeft onszelf ook erg geholpen en daarom bieden we dat in ruime mate aan in onze activiteiten. We reiken je een helpende hand om te ontdekken wie je werkelijk diep van binnen bent.