Online live Q And A met:
the counsel of Time

6 maart 2021 van 20.00 tot 22.00 uur

Heb jij altijd al wat willen vragen aan de entiteit, The Counsel of Time? Dat kan! Esther-Marieke en Sandra starten met live ‘vraag en antwoord’ sessies, waarbij Sandra onder hypnose gebracht zal worden en in trance The Counsel of Time zal channellen. The Counsel of Time heeft aangegeven graag in contact te komen met de deelnemers van de DNA-upgrade sessies en andere belangstellenden om vragen te kunnen beantwoorden. Dit zullen algemene vragen moeten zijn, bijvoorbeeld over de werking van het universum, het leven op aarde of de verschillende beschavingen. Er kunnen geen hele persoonlijke vragen worden beantwoord gezien de grote van de groep. Daarnaast zal er een boodschap doorgegeven worden die speciaal wordt afgestemd op de aanwezige deelnemers.

Esther-Marieke zal de vragen vooraf in ontvangst nemen en er een selectie van maken voor de live sessie. Sandra zal de vragen vooraf niet te zien krijgen om het zo zuiver mogelijk te houden. Iedereen heeft de mogelijkheid om 1 vraag in te sturen. Er is helaas geen garantie dat jouw vraag aan de beurt zal komen, maar we doen ons best zoveel mogelijk vragen te stellen of te combineren indien mogelijk. We willen vooral graag vragen stellen die interessant zijn voor de meerderheid van de deelnemers. De vragen moeten dus vooraf aan Esther-Marieke doorgegeven worden, uiterlijk op 5 maart. Haar e-mail adres zal je, na opgave, ontvangen in de bevestigingsmail.

Met deze sessies wil The Counsel of Time een transparante en toegankelijke manier bieden aan mensen om in contact te komen met hen. De energie die er op dat moment is zal voor velen ook zeer zeker waarneembaar zijn. Alleen al het meegenomen worden in hun energie is een waardevolle ervaring. Hoe vaker je in hoge frequentie energie kan verkeren hoe beter je hem vast leert houden.

Word je aandacht naar deze sessie ‘toegetrokken’ dan komt dat omdat er hoogstwaarschijnlijk informatie zal worden gedeeld die voor jou interessant kan zijn, of omdat er net dat stuk wordt gedeeld wat jou weer een stap verder helpt in je ontwikkeling. Soms heel direct, soms via een omweg of pas enige tijd na de sessie. Vertrouw op je intuïtie en de begeleiding door jou eigen hogere zelf.

Er zijn bepaalde dingen die tijdens deze openbare sessies niet aan bod kunnen of mogen komen. De entiteit zal dan over het algemeen niet antwoorden of aangeven dat het niet het juiste moment is. Daar hebben we geen invloed op en zullen wij altijd respecteren.

De lengte van de sessie wordt bepaald door de entiteit, Sandra en de tijd. Wanneer één van hen aangeeft dat de sessie beëindigd kan/mag/moet worden dan zullen wij daaraan gehoor geven, ondanks dat wellicht nog niet alle vragen gesteld zijn.

Wij kiezen er zelf voor geen vragen te stellen met betrekkking tot medisch advies (zoals bijvoorbeeld, heb ik een bepaalde ziekte?). Ondanks de ongekende kennis van deze entiteiten kunnen er geen persoonlijke vragen gesteld kunnen worden van specifieke medische aard omdat dit wij hierin geen risico’s willen nemen.

Wij behouden ons te allen tijde het recht voor om vragen niet te stellen of onderwerpen niet te bespreken.

Op 6-3-2021 begint de sessie om 20.00 uur en eindigt ongeveer om 22.00 uur. 
 
Om hem voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken hebben we de prijs laag gehouden, de kosten bedragen € 11,-. 
 
Er zal een replay beschikbaar zijn gedurende 48 uur.  
 
Klik hier om de video te zien waarin The Counsel of Time ons begin december 2020 vroeg bijeenkomsten te organiseren. Een zeer boeiend deel gaat over de metafoor van de Draken van ‘Proces en ontwikkeling’, en die van ‘Chaos’, welke op dit moment aanwezig zijn, na 20.44 gaat het over de energie van dit moment en de DNA Upgrades. 
 
Bij deze meeting kan je geen camera aan hebben. Er is wel een mogelijkheid tot vragen stellen en ervaringen delen via de chat. 
 
Wil je weten of dit iets voor jou kan zijn, email dan naar  info@centerofalignment.nl zodat we jou kunnen helpen bij het maken van de juiste beslissing.  

We heten je van harte welkom bij deze boeiende, leerzame en bijzondere bijeenkomst!