Online groepsregressie: Energetische DNA upgrades,
activaties en aanpassingen

27 april 2021 van 20.00 tot 22.00 uur

In onze reeks ‘DNA Upgrades’ is de volgende sessie op 27 april. Er is maandelijks een sessie.

​​​​​​​Dit is de vijfde in een reeks sessies die Esther-Marieke en Sandra op verzoek van The Counsel of Time organiseren.
The Counsel of Time is een collectief van energieën dat zich bezighoud met ‘de Tijd’ zoals wij die op aarde kennen en onder andere ook met het creëren en aanpassen van ons DNA.
Tijdens deze sessie zullen zij werken aan onze ‘Portal technologie’. De portal technologie is bedoeld om hogere bewustzijnsniveaus door te laten. Veel van onze deelnemers weten wel dat zij op aarde aanwezig zijn om een taak te vervullen. Veel daarvan heeft direct of indirect te maken met het verhogen van de frequentie. Ieder doet dat binnen zijn eigen thema. Vrijwel alle deelnemers zullen zich, bewust of onbewust, bezighouden met het, op verschillende manieren, verruimen van hun eigen bewustzijn en/of dat van anderen. Zij zullen hierin een activatie krijgen waarvan zij zowel zelf kunnen genieten als deze naar buiten toe kunnen uitdragen. De zielen die meedoen aan deze sessies spelen een grote rol in het ascentieproces en de portal technologie zal daarin ondersteunen.
Daarbij is het op deze dag volle maan en staat de maan dicht bij de aarde, dat noemen we een supermaan.
Kortom er gebeurt weer een heleboel tijdens deze sessie.

The Counsel of Time is wat analytisch aangelegd en heeft een vrij ‘strenge’ manier van spreken. Daarom gebruiken zij de energie van de White Avians als tussenpersoon om de sessies verder te begeleiden. The White Avians is een groep energieën die wat dichter bij de mens staat en daardoor een zachtere uitstraling en intonatie heeft.

Esther-Marieke zal de sessie inleiden met uitleg en brengt je daarna onder hypnose volgens de methodiek die wij binnen Center of Alignment hanteren. Sandra heeft zichzelf dan intussen voorbereid en zal daarna de sessie overnemen. Zij stelt daarbij haar lichaam beschikbaar aan de White Avians om via haar te spreken met jou. Het is een hele bijzondere ervaring om te beseffen dat er tegen jou gesproken wordt door iets wat niet op deze aarde leeft en toch precies weet waar wij mee bezig zijn!

Een heel boeiend en bijzonder evenement dus, vol energie van een hoge frequentie. Het volgen van deze sessie zal zorgen voor een groei in je bewustzijn. Stel je daarvoor open en laat het over je heenkomen. De ervaring is zeer speciaal, warm en liefdevol. The Counsel of Time wil benadrukken dat deze DNA-upgrades gezien moeten worden als een proces en niet als een instant oplossing. Wil je echt resultaten zien dan is het belangrijk om regelmatig bij sessies aanwezig te zijn. Zij noemen het zelf een ‘ongoing proces’.

Deze sessie is geschikt voor iederen die zich hiertoe aangetrokken voelt. Je krijgt wat je nodig hebt en wat je aankan, voor de één is dat misschien veel en direct, voor de ander klein en subtiel. Wij geven dan ook op geen enkele wijze garanties over wat de sessie voor jou zal doen, dit wordt bepaald door jouw eigen openheid, intentie, ontwikkelingsniveau en zielslessen, niet door ons.

Toegang tot de sessie:
Via bovenstaande knop kun je toegang krijgen tot sessie. De kosten bedragen € 11,-. Na de aanmelding ontvang je een bevestigingsemail. Heb je deze niet ontvangen? Controleer dan je spambox en je emailadres. Kun je daar niets vinden neem dan even contact met ons op. Wij kunnen je tot een uur voor de uitzending nog helpen, daarna niet meer omdat we zelf dan ook in voorbereiding zijn.
Na de sessie zal de replay nog 72 uur online staan. Hierover krijg je een aparte email.

Nog enkele aanwijzingen: 

Gebruik oortjes 
Dit vermindert de last van omgevingsgeluiden en zorgt dat je je goed kan concentreren.

Pen en papier
Zorg dat je pen en papier bij de hand hebt om na de regressie op te schrijven wat je hebt ervaren. Net als bij een droom zal de informatie vrij snel vervagen.

Zoek een rustige plek
Bedenk wel, als je gaat liggen kan het zijn dat je in slaap valt… Dit is niet erg want het proces gaat wel door, maar je zult je niets kunnen herinneren en de meeste mensen vinden dat erg jammer.  Zorg er voor dat je een rustige plek hebt, waar je goed kan ontspannen en niet gestoord zult worden.

Geen cafeïne, drugs of alcohol
Voor de regressie is het beter om vooraf geen cafeïne houdende dranken of alcohol te drinken, of drugs te gebruiken. Dit zorgt voor een rustiger hoofd en een beter visualisatievermogen bij velen. Drugs leiden je af en beinvloeden de uitkomst, daarmee wordt een sessie dus niet zo ‘zuiver’ als dat hij bedoeld is.

NIEUW: Vanaf heden is het mogelijk om voorgaande sessies alsnog/nogmaals te ervaren. Omdat ‘tijd’ niet werkelijk bestaat is het geen enkel probleem deze sessies op een later moment alsnog te doen. De werking blijft gewoon hetzelfde.
In de sessies krijg je wat je nodig hebt en wat je aankan, niet perse wat je wilt. Wij kunnen dan ook geen garanties geven over de uitkomst van de sessie. Het is een hulpmiddel, geen instant oplossing. Wil je resultaten zien dan is het belangrijk dat je de werking van deze sessies ziet als een proces, hoe vaker je er één doet, hoe beter en diepgaander de resultaten zullen zijn omdat jij je steeds verder ontwikkelt. De sessies zijn vanaf nu dan ook beschikbaar via ons On Demand Channel.


Klik hier om de video te zien waarin The Counsel of Time ons begin december 2020 vroeg de eerste bijeenkomst te organiseren. Een zeer boeiend deel gaat over de metafoor van de Draken van ‘Proces en ontwikkeling’, en die van ‘Chaos’, welke op dit moment aanwezig zijn, na 20.44 gaat het over de energie van dit moment en de DNA Upgrades. 
 
Bij deze meeting kan je geen camera aan hebben. Er is wel een mogelijkheid tot vragen stellen en ervaringen delen via de chat. 
 
Wil je weten of dit iets voor jou kan zijn, email dan naar  info@centerofalignment.nl zodat we jou kunnen helpen bij het maken van de juiste beslissing.