Online groepsregressie: Energetische DNA upgrades,
actvaties en aanpassingen

15 januari 2021 van 20.00 tot 22.00 uur

In navolging van onze vorige editie ‘de DNA Upgrades’ willen wij een nieuwe sessie aanbieden. Dezelfde groep, onderdeel van de ‘Counsel of Time’, zal een regressie geven om je DNA op te schonen en nieuwe activaties te geven om verder open te staan. Deze keer gericht op het openen van je vermogens voor het ontvangen van visioenen en downloads, en het toenemen van helderweten, -voelen en -horen, welke belangrijk zullen zijn in 2021. 
 
The Counsel of Time heeft opnieuw aangegeven dat ze willen helpen met het opruimen en activeren van ons ‘slapende’ DNA. Deze online groepssessie wordt gegeven op 15 januari om 20.00 uur. Esther-Marieke gaat de inleiding geven en uitleggen wat je kan verwachten. Sandra zal daarna in trance de ‘Counsel of Time’ channelen in een directe regressie. 
 
De vorige keer dat wij dit deden was het een groot succes. We hebben met een fijne groep een hele hoge energie neergezet. Velen van ons hebben dagen daarna nog de energie gevoeld en de veranderingen gemerkt. Toch maakt het niet uit of men het merkt of niet, de upgrades en veranderingen vinden toch wel plaats! 
 
Wat we gaan doen is een groepsregressie, een groepshypnose sessie. Sandra zal dan in trance direct deze entiteit channelen en ons begeleiden in de hypnose en de DNA activaties. Een heel boeiend en bijzonder evenement dus, vol energie van een hoge frequentie.   
 
Net als de vorige keer is er aangegeven dat ze een lichamelijke- en energetische opruiming en activatie van ons (rudimentair) en slapende DNA gaan uitvoeren, wat zal zorgen voor o.a. een bewustzijnsgroei. De gewone- en spirituele zintuigen zullen versterkt worden. Wat het effect zal zijn is voor iedereen verschillend, dat kunnen we vooraf niet voorspellen, wij geven dan ook geen garanties over wat de upgrade voor jou zal doen.

Wat deze sessie voor effect op jou heeft zal in jouw hoogste belang zijn, je krijgt altijd wat je nodig hebt en niet meer dan je aankan. 
 
Op 15-1-2021 begint de sessie om 20.00 uur en eindigt ongeveer om 22.00 uur. 
 
Voel jij je aangetrokken tot dit evenement dan is hij voor jou bedoeld! Om hem voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken hebben we de prijs laag gehouden, de kosten bedragen € 11,-. 
 
Er zal een replay beschikbaar zijn gedurende 48 uur.  
 
Klik hier om de video te zien waarin de Counsel of Time ons vroeg de eerste bijeenkomst te organiseren. Het eerste deel gaat over de metafoor van de Draken van proces en ontwikkeling en die van Chaos welke op dit moment aanwezig zijn, na 20.44 gaat het over de energie van dit moment en de DNA Upgrades. 
 
Bij deze meeting kan je geen camera aan hebben. Er is wel een mogelijkheid tot vragen stellen en ervaringen delen via de chat. 
 
Wil je weten of dit iets voor jou kan zijn, email dan naar  info@centerofalignment.nl zodat we jou kunnen helpen bij het maken van de juiste beslissing.