Hogere zelf channeling bijwonen

Op dit moment zijn we vooral bezig met de DNA-upgrade sessies en de Live Q and A sessies. Zodra er weer ruimte is plannen we weer een Hogere Zelf Channeling in. Houd hiervoor onze nieuwsbrieven in de gaten.

Heb jij altijd al een hypnose sessie/channeling live willen meemaken? Dat kan!

Esther-Marieke en Sandra houden live hypnose sessies, waarbij Sandra onder hypnose gebracht zal worden. In deze sessies zullen het hogere zelf van Sandra, en andere entiteiten waarmee ze in contact staat, aangesproken worden. Haar hogere zelf is een entiteit vanuit de 6e density, is vele miljarden jaren oud en afkomstig van de zon.
Esther-Marieke helpt Sandra op speciale wijze onder hypnose te gaan waardoor het hogere zelf direct beschikbaar is voor vragen die via Esther-Marieke gesteld kunnen worden door de aanwezigen. Zij dienen deze vragen vooraf in of via de chat, Esther-Marieke zal indien nodig verdiepende of extra verhelderende vragen stellen.

Met deze sessies willen ze een transparante en toegankelijke manier bieden voor mensen om het gevoel van een sessie mee te maken. De energie die er op dat moment is zal voor velen ook zeer waarneembaar zijn.
Er kunnen vragen gesteld worden die interessant zijn voor de hele mensheid, maar ook meer persoonlijke.

Je wordt naar een sessie ‘toegetrokken’ omdat er informatie zal worden gedeeld die voor jou interessant kan zijn of omdat er net dat stuk wordt gedeeld wat jou weer een stap verder helpt in je ontwikkeling. Soms heel direct, soms via een omweg of pas enige tijd na de sessie. Vertrouw op je intuïtie en de begeleiding door jouw eigen hogere zelf.

Sandra en Esther-Marieke willen jou de mogelijkheid bieden vragen te stellen aan deze entiteiten. Het mag  persoonlijk zijn, maar bedenk je wel dat er meerdere mensen in de sessie zitten die meeluisteren en jouw vraag en antwoord ook kunnen horen. Het is dus belangrijk dat het een vraag is waarvan het geen bezwaar is dat anderen hem ook horen.

Er zijn bepaalde dingen die tijdens deze openbare sessies niet aan bod kunnen of mogen komen. De entiteit zal dan over het algemeen niet antwoorden of aangeven dat het niet het juiste moment is. Daar hebben we geen invloed op.

De lengte van de sessie wordt bepaald door de entiteit, Sandra en de Tijd. Wanneer één van hen aangeeft dat de sessie beëindigd kan/mag/moet worden dan zullen wij daaraan gehoor geven ondanks dat wellicht nog niet alle vragen gesteld zijn.

Sorry de sessie van 15-11 is al vol. Er zal binnenkort weer een nieuwe sessie komen. Schrijf je in op de nieuwsbrief om aan te melden.

Wij kiezen er zelf voor geen vragen te stellen met betrekkking tot medisch advies (zoals bijvoorbeeld, heb ik een bepaalde ziekte?). Ondanks de ongekende kennis van het hogere zelf zullen er geen persoonlijke vragen gesteld kunnen worden van specifieke medische aard omdat dit wij hierin geen risico’s willen nemen.

Wij behouden ons te allen tijde het recht voor om vragen niet te stellen of onderwerpen niet te bespreken.

Zit de huidige sessie vol? Laat ons weten dat je belangstelling hebt. We doen deze sessies regelmatig en zullen je benaderen zodra er een nieuwe sessie gepland wordt.

We heten je van harte welkom bij één van deze boeiende, leerzame en bijzondere bijeenkomsten!

Wat zou ik kunnen vragen?

Wat kan je dan wel vragen? Hier volgen enkele voorbeelden van vragen die het hogere zelf prima kan beantwoorden:

 • Wat kan ik op dit moment het beste doen om mijn frequentie te verhogen?
 • Waar kom ik vandaan?
 • Wat is de beste manier om contact te maken met mijn hogere zelf?
 • Wat kan het hogere zelf vertellen over mijn ziel?
 • Ik woon nu in Amsterdam, maar wil verhuizen, wat is de beste plek voor mij om te wonen?
 • Ik heb een enorme klik met dolfijnen, waar komt dat vandaan?
 • Waarom kom ik altijd de verkeerde mannen tegen?
 • Ken ik mijn partner al meerdere levens?
 • Is er een boodschap van het hogere zelf voor mij?
 • Ik heb veel last van mijn onderrug, is er iets te zeggen over de energetische boodschap daarvan?
 • Wat is mijn ‘valkuil’ op dit moment?

Hopelijk tot snel!