Het Alignment weekend

Als gevolg van de corona-maatregelen zijn wij op dit moment niet in staat een weekend te organiseren.
Zodra dit weer mogelijk is gaan we een nieuwe inplannen.
We zullen hier via onze nieuwsbrieven iedereen over informeren.

WEEKENDEN OM NOOIT TE VERGETEN

Onze weekenden zijn er voor jou, om jou een plek te geven waar je anderen kan ontmoeten die ook ‘anders’ zijn. Die zich meestal ook erg alleen voelen staan in hun Zijn, hun ontwikkeling en de dingen die ze aan het doen zijn. De weekenden hebben als doel om jou een stap verder te brengen in je persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Door de hoge(re) groepsenergie komen er dingen los, word je contact met de spirituele wereld beter en kan je vaak vanuit een ander perspectief naar zaken kijken die je afremmen of blokkeren. We willen jou graag helpen om (nog) meer in lijn te komen met wie je werkelijk bent, met jouw missie en lessen hier op aarde, je bewust te worden van wat je hier komt doen.

We gaan dit doen door middel van gesprekken, live muziek en, onder andere, regressie- en hypnosesessies volgens onze eigen Alignment Hypnosis methode. Meestal zullen dit groepssessies zijn, maar soms zullen we er ook voor kiezen om een individuele sessie doen. Hypnose is energie en tijdens een individuele sessie zitten alle aanwezigen mede in die energie. Dat kan heel helend en verhelderend zijn voor iedereen. Er kan dan ook informatie doorkomen die voor de hele groep belangrijk is.
Sandra zal jullie in de hypnose meenemen en in contact brengen met jullie hogere zelf. Daarbij kunnen jullie zelf in gesprek gaan en de vragen stellen die je graag zou willen stellen. Direct na de hypnose krijg je gelegenheid om de antwoorden op te schrijven zodat je deze later nog eens na kunt kijken.

We gebruiken het instrument hypnose omdat dit je in contact brengt met jouw Core, jouw Soul, jouw innerlijk Weten, datgene in jou dat weet wie jij werkelijk bent en waarom jij hier op aarde bent. Een deel van jouw zelf waar de meesten van ons niet zo makkelijk contact mee maken. Daar willen we je graag bij helpen. Uiteraard kunnen we je niet alle antwoorden in één keer geven. Je krijgt datgene dat op het moment zelf belangrijk voor jou is. Een stap voorwaarts op jouw pad.

Een andere variatie is dat Sandra onder hypnose wordt gebracht door Esther-Marieke en zal gaan channelen. Zij maakt dan contact met verschillende entiteiten, diegenen die op dat moment het meest toepasselijk zijn, en kan dan vragen beantwoorden of uitleg geven over allerhande onderwerpen. De vragen zullen door Esther-Marieke gesteld worden en, indien nodig, verder uitgediept.

Naast de regressie- en hypnosesessies hebben we ook ruimte om te praten over Acsentie en Transformatie, zaken die je daarover tegengekomen bent in je zoektocht, die je gelezen, gehoord of gezien hebt en waar vragen over zijn. Wanneer daar ruimte voor is gaan we oefeningen doen op basis van het Schaduwwerk van Debbie Ford, bekijken we de groepsenergie via de Tzolkin en verdiepen we ons in gechannelde informatie.

Buiten dit alles is er lekker vegetarisch eten dat, afhankelijk van de locatie, klaargemaakt zal worden door Jan-Frederik, de partner van Esther-Marieke. Hij zal in ieder geval ook zijn gitaar meenemen en op zaterdagavond voor ons spelen, soms samen met Marc, een vriend die ook gitaar speelt, soms alleen. Indien mogelijk en als het weer het toelaat kunnen we zaterdagavond buiten een kampvuur maken.

Een voorbeeld van hoe een weekend eruit zou kunnen zien:

Vrijdag

Komen we aan tussen 19:00 en 21:00 uur.
Als iedereen er is heten we elkaar welkom en doen we een  voorstel ronde.
Om 23.00 uur gaan we naar bed en is het stil in huis.

Zaterdag

Na een gezamenlijk ontbijt starten we met een korte meditatie door Sandra.
Vervolgens gaan we een groepsregressie/hypnose doen en daarna, onder begeleiding van Esther-Marieke in gesprek over de ervaringen. We zoeken naar verdieping en verheldering.

Na de lunch gaan we iemand uit het publiek selecteren, door middel van de hoge hoed, en een individuele hypnosesessie  voor de groep uitvoeren.
Nadat we hier over nagepraat hebben volgt nog weer een groepsregressie/hypnose en evalueren we de dag.

Het eten wordt, afhankelijk van de locatie, gemaakt door Jan-Frederik of de locatie zelf, we gaan genieten van vegetarische versgemaakte maaltijden.

Op zaterdagavond is er geen vast programma, iedereen kan zijn eigen invulling kiezen. Jan-Frederik zal voor live-muziek zorgen op zijn gitaar. Als het weer het toelaat maken we een kampvuur. Maar als je dat wilt is het ook mogelijk een wandeling te maken of je terug te trekken.

Om 23.00 zal het weer stil zijn in huis zodat iedereen die dat wenst kan slapen.

Zondag

We starten weer met een gezamenlijk ontbijt.
Na een geleide meditatie gaan we naar onszelf kijken naar aanleiding van een oefening, daarna praten we daar nog over na.
Na de koffiepauze gaan we weer een groepsregressie/hypnose doen en proberen we opnieuw contact te maken met je hogere zelf. Je krijgt wat je nodig hebt.

Na de lunch gaan we verder praten over deze periode van Ascentie en Transformatie aan de hand van een mooie tekst of doen we nog een sessie, dat besluiten we in gezamenlijk overleg.
Na de middagkoffie moeten we helaas al weer gaan evolueren en afsluiten
Om 16:00 gaan we afscheid van elkaar nemen zodat we om 17.00 uur de locatie  hebben verlaten.

Impressies van een weekend:

Naast de warmte en hoge energie van zo’n ontmoeting willen we je ook graag wat meegeven en daarom gaan we het volgende doen:

Verwerken van Karma (onafgemaakte zaken)

In lijn komen met je missie

Contact maken met je hogere zelf

Kijken naar Compassie

Verhogen van je frequentie

Meditaties

Boek vandaag nog jouw weekend!

Het eerstvolgende weekend is van … t/m … .

(Vanwege de coronamaatregelen is er op dit moment geen weekend ingepland.)

Boek vandaag nog om zeker te zijn van jouw plek.
Per weekend hebben we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Geen massaal event maar veel persoonlijke aandacht.
Wat krijg je als je boekt?

Een onvergetelijk, compleet verzorgt, all-in weekend
in een rustgevende omgeving met gelijkgestemden.

Een volgende stap op jouw pad van persoonlijke ontwikkeling

Hoog vibratie vegetarisch eten

Contact met andere ‘Old Souls’

Diepe inzichten waar je verder mee kan

Verhoging van je frequentie

Dit is wat deelnemers zeggen van onze weekenden:
(kleine toelichting, Marij voelde zich zo fijn dat ze het tot een Queens-weekend uitriep, waarop zij de bijnaam The Queen kreeg…)