FAQ

Het weekend is geschikt voor iedereen die bezig is zichzelf te ontwikkelen op spiritueel gebied. Ben jij al wat verder ontwikkeld dan is dit weekend zeker een aanrader. Ben je absoluut nieuw op dit gebied maar resoneert deze pagina met je ben je zeker ook welkom. Mocht je twijfelen kan je altijd eerst contact opnemen met Esther-Marieke of met Sandra om te overleggen of dit wel wat voor jou is.

Heb je een voedsel allergie of intolerantie neem dan ruim voor het evenement contact met ons op zodat we kunnen overleggen hoe we hier mee om kunnen gaan. In sommige gevallen kunnen we overeenkomen dat je zelf wat mee neemt. Heb je een andere soort allergie neem dan ook ruim voor het evenement contact op zodat we kunnen kijken hoe we hier mee om kunnen gaan.

Ben je met bekenden kan je aangeven met wie je op de kamer wil verblijven, dan houden we daar rekening mee. We delen de kamers zo in dat je geen kamer zal delen met een voor jou op dat moment onbekende van het andere geslacht.

Ja natuurlijk. Je kan meedoen met dit evenement ook al gebruik je medicijnen. Het is verstandig om vooraf met je behandelend arts te overleggen of hij of zij meedoen aan dit evenement goedkeurt. Het is wel belangrijk te weten dat Esther-Marieke en Sandra Akkermans geen artsen zijn en niet bevoegd zijn diagnoses te stellen of medicijnen toe te dienen. Sta je onder behandeling bij een arts voor psychoses, schizofrenie of andere gelijksoortige aandoeningen neem dan voor het boeken contact met ons op om te bespreken of dit evenement geschikt is voor jou.

Dit kan samenvallen met jouw intentie.

Bijvoorbeeld:

Waarom ben ik hier op aarde,

Wat is mijn missie,

Ben ik op het juiste pad,

Moet ik mijn studie afmaken,

Zal ik doorgaan met Reiki,

Of zal ik mijn mediumschap ontwikkelen,

etc, etc…