Over Esther-Marieke

Esther-Marieke is 52 jaar en coacht al ruim 15 jaar hoogbegaafde volwassenen in haar praktijk Mind in Development. De afgelopen jaren neemt spiritualiteit een steeds grotere plaats in.

 

Haar eigen spirituele ontwikkeling kwam op gang in 1999 en raakte in een stroomversnelling na een Dark night of the Soul in 2012. Ze heeft al diverse grotere projecten gerealiseerd en er weer afscheid van genomen om ze hun eigen weg te laten vinden.

 

Gedurende de afgelopen 15 jaar heeft zij het werk van Kryon, Bashar en vele anderen bestudeerd. Zij heeft haar eigen weg gevolgd en alleen dat meegenomen dat resoneert. Ze is helder wetend en een energy healer.

 

Ze heeft in de afgelopen 20 jaar een eigen visie op hoogbegaafdheid ontwikkeld. Een visie die steeds weer is bevestigd. Voor haar heeft hoogbegaafdheid heel veel te maken met een verhoogd bewustzijn. Pas wanneer de hoogbegaafde zich daar bewust van wordt, kan hij werkelijk tot zijn recht gaan komen.

 

Het afgelopen jaar heeft ze zich geschoold in Introspective Hypnosis om deze diepgaande vorm van hypnose te kunnen inzetten in haar coachingspraktijk.
Het helpen ontwaken van ‘Old Souls’ is waar haar hart ligt, ze wordt daarin geleid en begeleid.

 

Meer weten over Esther-Marieke? Neem eens een kijkje bij Mind your Spirit en Hoogbegaafdheid.net.