Over Esther-Marieke

Esther-Marieke is 54 jaar en heeft sinds 2004 gedurende ruim 15 jaar hoogbegaafde volwassenen gecoacht in haar praktijk Mind in Development. De afgelopen jaren is spiritualiteit een steeds grotere plaats in gaan nemen en heeft zij haar aandacht verlegd naar het coachen van spirituele groei. Dit doet zij in haar praktijk Changing the Future.

Verder heeft zij de rol van ‘Vertaler’ van ‘Duider’. Dit houdt in dat zij spirituele informatie vertaalt, begrijpelijker maakt. Tijdens verschillende channelingen heeft zij te horen gekregen dat haar interpretatie van spirituele informatie van hoog niveau is en zeer zuiver. Uiteindelijk werd haar duidelijk dat dit is waarvoor zij naar aarde gekomen is.

Haar eigen spirituele ontwikkeling kwam op gang in 1999 en raakte in een stroomversnelling na een Dark night of the Soul in 2012. Gedurende de afgelopen 15 jaar heeft zij het werk van Kryon, Bashar en vele anderen bestudeerd. Zij heeft haar eigen weg gevolgd en alleen dat meegenomen dat resoneert. Ze is helder wetend en een energy healer.

Sinds 2021 heeft zij contact met Nerio, haar mannelijke counterpart, die niet geïncarneerd is maar zich nog ‘boven’ bevindt. Hij maakt onderdeel uit van de Sassani, een hybrid beschaving die op de planeet Essassani leeft. De Sassani leven in een stadium van hoger bewustzijn dan wij hier op aarde. Zij zijn de toekomstige energie van veel zielen die nu op aarde zijn.

Ze heeft in de afgelopen 20 jaar een eigen visie op hoogbegaafdheid ontwikkeld. Een visie die steeds weer is bevestigd. Voor haar heeft hoogbegaafdheid heel veel te maken met een verhoogd bewustzijn. Pas wanneer de hoogbegaafde zich daar bewust van wordt, kan hij werkelijk tot zijn recht gaan komen.

Zij is geschoold in Introspective Hypnosis om deze diepgaande vorm van hypnose te kunnen inzetten in haar coachingspraktijk. Zij wilde echter graag meer dan de protocollen waarin zij zich binnen Introspective Hypnosis moet houden en heeft zichzelf verder geschoold door ervaring op te doen en zelf scripts te schrijven.

Het helpen ontwaken van ‘Old Souls’ is waar haar hart ligt, ze wordt daarin geleid en begeleid.

Meer weten over Esther-Marieke? Neem eens een kijkje bij Mind your Spirit en Hoogbegaafdheid.net.