Online evenement: Oude ziel, 7 juni 2020

Wat is de intentie van deze middag?

We maken een bijzondere tijd door. Een tijd waarin velen van ons werken aan ons bewustzijn en spirituele ontwikkeling. Dat is geen toeval. Dit is een tijd waarin we, nu meer dan ooit, alle gelegenheden om te groeien mogen aanpakken. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor het collectief.

Door je te richten op jezelf en jouw eigen groei help je juist het collectief.

Esther Marieke en Sandra maken gebruik van een 5 stappen plan waarmee je zorgt dat jouw bewustzijn in de optimale staat is om een shift te kunnen maken die de komende paar maanden nodig zal zijn.

Met dit stappenplan in het achterhoofd neemt Sandra je mee in een drietal hypnotische regressie sessies waarin je meer over jezelf leert. We gaan onder andere contact maken met het hogere zelf  en we reizen naar een andere versie van jou.

We gaan van 13 tot 18 uur 3 sessies doen met de groep. Elke sessie zal weer inhaken op de vorige. Je kan hierdoor bij informatie die belangrijk is voor je bewustzijnsgroei.

Esther-Marieke en Sandra gaan jou hiermee helpen!

Via hypnotische regressie, vergelijkbaar met een goede diepe meditatie, ga je er achter komen wat nodig is voor jou om te weten. Je stijgt naar een niveau waar al die informatie is opgeslagen.

Door 3 sessies achter elkaar te volgen op deze dag zal je zien dat je een ander niveau bereikt dan met de kortere avondversie die Sandra met regelmaat geeft. Gedurende deze bijzondere middag zal je zien dat je (nog) beter bij de informatie komt en steeds diepere inzichten zal krijgen.

Op basis waarvan werken wij?

Aan de hand van Alignment Hypnosis, onze eigen methode, gaan we groepsregressies doen. Sandra schrijft al langere tijd haar eigen scripts voor de groepssessies. Hierdoor krijg je veel variatie in de gebruikte scripts.
De inducties (methoden om je onder hypnose te brengen) die zij gaat gebruiken tijdens deze dag zijn speciaal hiervoor ontworpen en zullen er voor zorgen dat je bij de juiste informatie komt. De connectie met het hogere zelf vinden wij hierbij heel belangrijk.

Esther-Marieke is sinds 2004 coach en heeft zich de afgelopen 20 jaar intensief bezig gehouden met haar spirituele ontwikkeling. Zij voelt de meeste verbintenis met Kryon, Bashar en soortelijke informatie. Haar kracht zit in het stellen van diepgaande vragen en ze gaat graag naar de kern van problematiek waar mensen mee zitten. Zij is ook geschoold in hypnose en gaat na de hypnosesessies helpen duiden waar verschillende stukken over gaan, wat de boodschap er achter is en waar de onderwerpen zitten waar nog aan gewerkt mag worden.

Sandra heeft veel ervaring met het geven van één  op één- en (online) groepshypnotische regressie sessies. Er worden tijdens dit event 3 groepshypnose sessies gegeven. Haar kracht ligt bij het toepassen van de verschillende technieken die ze heeft geleerd van o.a. Dolores Cannon en Alba Weinman.

Wat gaan we doen?

We starten om 13 uur en zullen rond 17 uur afsluiten. Tussendoor hebben we  af en toe een korte pauze. Sandra begint dan met de uitleg over de werking van de sessies die je gaat krijgen als groep. Mede door deze uitleg zal het makkelijker worden je te ontspannen en de boodschappen van jouw ziel te ontvangen.

Daarna zal Esther-Marieke het thema inleiden met een mooie, verdiepende tekst.

We gaan in totaal 3 regressies doen. Regressie is een vorm van hypnose. Dat betekent niet dat je in slaap valt en niets meer weet aan het einde van de sessie. Onze bedoeling is dat je, wanneer je uit de hypnose komt, een levendige herinnering hebt zodat je alles kan opschrijven.

Deze vorm van hypnose zorgt er namelijk voor dat je bij een deel van je herinneringen kan komen waar je in het dagelijks leven bijna niet bij kan. Dit is zeer waardevol omdat dit de informatie is die je nodig hebt om in bewustzijn te groeien.

Tussen de sessies door bespreekt Esther-Marieke met degenen die dat willen hun ervaringen. We proberen de ervaringen te duiden en te verdiepen. Daar kunnen we ook onderling van leren. Soms kan jouw verhaal ook heel verhelderend of helend zijn voor iemand anders.

Het doel van deze samenkomst is om jou te helpen met het krijgen van de antwoorden die belangrijk zijn voor jouw persoonlijke groei! De keuze is aan jou, doe je ook mee?

Let op: Er zijn een beperkt aantal plekken (Vorige editie was snel uitverkocht!)
Early bird is € 25,- (tm 24 juni) Reguliere deelname is € 35,-.

Wil je weten of deze sessie ook iets voor jou is? Neem dan contact met ons op. Weet je dat je mee wilt doen? Klik dan hieronder om jouw kaartje te bestellen.