Alignment hypnose

Alignment Hypnose is ontworpen door Sandra Akkermans en Esther-Marieke Dekens voor Center of Alignment.

De manier waarop een persoon onder hypnose wordt gebracht heet een inductie. Er zijn vele vormen van inductie. Ook wij hebben bij verschillende  opleidingen verschillende manieren van inductie geleerd. Wij hadden echter behoefte aan een andere achtergrond en onze eigen manier van hypnose.

Wij vinden het belangrijk om naast het kijken naar vorige levens (regeressies) in contact te komen met jouw eigen hogere zelf, jouw eigen zielsenergie.
Ook gaan we niets uit de weg wat we op weg daar naartoe tegenkomen. Alles mag er zijn en alles wordt serieus genomen. We gaan in gesprek met alles wat zich aandient. Wij geloven niet in goede en slechte energieën, we gaan uit van energieën die leren. Hierdoor kunnen we zaken opruimen die je niet meer dienen en leren wat er nodig is om te leren, diepe inzichten verwerven.

Er is een extra dimensie toegevoegd aan de hypnoses van Center of Alignment. Sandra schrijft namelijk onze scripts zelf. Ze zijn origineel en triggeren op allerlei wijzen de sensoren en zintuigen. Esther-Marieke vult deze scripts aan met uitleg en verdieping, voor en na de hypnose tijdens groepssessies en weekenden.

We geleiden een client, of een groep, op rustige wijze naar een diepegaande staat van ontspanning waarbij we proberen contact te maken met informatie die je verder helpt met je spirituele ontwikkeling en de lessen waarvoor je hier gekomen bent. Dit zal iedere keer weer anders zijn, maar soms zit er ook herhaling in om je daarmee iets duidelijk te maken.

Onder hypnose gaan is niets meer dan in een (hele) diepgaande staat van meditatie verkeren. En net als bij een meditatie kan je daar te allen tijde zelfstandig weer uitkomen. Je eigen alarmsystemen blijven ook gewoon werken, wij kunnen niets doen of vragen waar jij het niet mee eens bent. Je komt dan heel simpel en vanzelf uit de hypnose doordat je ‘in je hoofd schiet’. Zodra je bewust gaat nadenken ben je uit de hypnose.
Net als bij meditatie, oefening baart kunst. Lukt het een eerste keer, of de eerste paar keren, niet zo goed? Hou dan vol. Hoe meer je leert ontspannen en loslaten, hoe beter het zal gaan.

Het is echt de moeite waard!

Individuele sessies kunnen, naar eigen keuze, bij ons beiden geboekt worden, daarin werken we apart van elkaar. De groepssessies en weekenden organiseren we samen en geven je gelegenheid om te genieten van onze gebundelde kracht.