Workshop: Activeer je Hartchakra

Deze serie is op dit moment nog niet weer ingepland maar gezien het succes gaat hij er zeker nog weer komen. Hou daarvoor onze nieuwsbrieven in de gaten.

Wil jij ook graag je Hartchakra verder activeren? De aarde heeft de shift naar een 4D bestaan al gemaakt. Wij, als mensen op deze aarde, moeten nog mee en zitten middenin dezelfde shift. Wij hebben 7 grote energie centra, de chakra’s. Van daaruit maken we contact met ons energielichaam. De meeste mensen hebben de afgelopen jaren al hard gewerkt aan het activeren van hun eerste 3 chakra’s. Nu is het tijd voor de volgende, ons Hartchakra. Deze is wellicht nog niet compleet open. Het Hartchakra is het centrum van jouw liefde, jouw liefde voor jezelf en voor anderen. Als we ons bestaan op deze aarde willen veranderen is het van groot belang dat dit chakra open en in balans komt. Dat er een stabiele basis van liefdevolle energie ontstaat, in ons en in de wereld.

Wij willen je graag helpen om je Hartchakra verder te activeren, zodat je mee kan komen met de grote ontwikkelingen waar we middenin zitten en die nog op ons af gaan komen in de komende jaren. Sandra heeft van haar hogere zelf informatie doorgekregen over hoe we dat zouden kunnen doen.

In 3 avonden en 1 middag willen we je helpen om nogmaals door deze 4 energie centra/lagen heen te gaan. We gaan oefeningen en onze Alignment hypnoseregressie sessies doen om informatie te krijgen en gaan we voor een, liefst volledige, opening van ons hartcentrum zodat de energie daarvan sterker kan worden. Door deze energie te vergroten, te verankeren en liefdevoller door het leven te kunnen gaan, zet je grote stappen in jouw ascentie proces!

Het is niet voldoende om alleen ons bewustzijn naar hogere densities te brengen, het lichaam heeft het ook nodig deze activatie te ontvangen.

Na deze cursus met activaties van de eerste 4 chakra’s zal er een vervolg zijn waarin we gaan werken aan het openen van de 3 daarop volgende energiecentra en lagen van bewustzijn.

1e cursusdag:   —  van 19.00 tot 21.00 uur
We behandelen het 1e energiecentrum, welke staat voor Aarde.
We gaan aarden, in het nu zijn. We gebruiken diverse technieken om antwoorden op belangrijke vragen te krijgen.
Tijdens een hypnoseregressie gaan we naar een belangrijk moment met betrekking tot de aarde.

2e cursusdag:  —  van 19.00 tot 21.00 uur
We behandelen het 2e energiecentrum, welke staat voor Water.
Hierbij gaat het om het belang van de juiste frequentie in je leven en je eten. Het belang van contact met planten, de natuur.
Tijdens een hypnoseregressie gaan we kijken naar de emoties in het lichaam.

3e cursusdag:  —  van 19.00 tot 21.00 uur
We behandelen het 3e energiecentrum, welke staat voor Vuur.
Hierbij gaat het om het omgaan met je spirituele vaardigheden, het waarnemen vanuit je zonnevlecht.
Tijdens een hypnoseregressie gaan we op zoek naar je ware ik.

4e cursusdag:  —  van 13.00 tot 17.00 uur
We behandelen het 4e energiecentrum, welke staat voor Lucht.
Hierbij gaat het om je Frequentie bepalen en hoe we deze kunnen en gaan verhogen.
We gaan nu 4 hypnoseregressies doen o.a. om blokkades op te ruimen, energieën te zuiveren en contact te maken met de Bron.

De sessies zullen aangepast worden aan de deelnemers en de benodigde frequentie. Het kan zijn dat gaandeweg de inhoud meebeweegt met de behoefte van de groep. We zullen tijdens de cursustijden volledig ondersteund worden door onze gidsen en begeleiders.

Kies voor deze cursus op gevoel. Past deze energie bij jou? Meld je dan aan, je gaat zeker krijgen wat je nodig hebt! Onze groepen hebben altijd een hele fijne energie omdat we samen zijn met gelijken!

Kan je niet alle data, er zal van elke les ook een replay beschikbaar zijn.

Activeer je hartchakra

  • Prijs: 111,00 €