Locatie en vervoer

Het eerstvolgende weekend vindt plaats op … en … 2020. 
De kosten bedragen € 425,- per persoon. Hierbij inbegrepen zijn 2 volle dagen begeleiding en (hypnose)oefeningen, 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch en 1x diner, fruit, snacks, koffie en thee.  

Wanneer je naar het Alignment weekend komt zijn er een aantal zaken die belangrijk zijn om te weten:

We verwelkomen iedereen op vrijdagavond … tussen 19.00 en 21.00 uur.
Vanaf 21.00 uur maken we kennis met elkaar en ‘landen’ op de locatie. Zaterdag en zondag hebben we een programma en beginnen we in de ochtend om 9.00 uur, vanaf 23.00 uur is het stil in huis. Op zondag sluiten we om 16.00 uur af want we moeten om 17.00 uur de locatie verlaten hebben.

Waar is het:

(Naam en adres van de locatie)

 

Kom je met het openbaar vervoer neem dan alsjeblieft even contact met ons op. Indien mogelijk zullen we een aantal ritten van en naar een station verzorgen. Wanneer je met de trein komt is het belangrijk om je bagage zeer compact te houden zodat het mee in de auto kan.

Had je graag naar het Alignment weekend willen komen maar is het volgeboekt? Neem dan contact met ons op en laat je op de reservelijst zetten. Mensen op de reservelijst zullen bij afzegging of voor een volgend weekend, op volgorde van aanmelding, als eerste worden benaderd.

Wat neem je mee?

Het is een groepsaccomodatie en dus zullen we de nodige dingen zelf moeten doen. We hebben altijd voor iedereen een lakenpakket gereserveerd maar we moeten, afhankelijk van de locatie, misschien wel zelf even ons bed opmaken.

Wat neem je zelf nog mee:

  • Handdoeken (Er is eventueel een pakket te huur voor € …., vooraf opgeven svp.)
  • Warme kleding voor bij het kampvuur (afhankelijk van het weer)
  • Toiletartikelen zoals zeep en shampoo (Er is geen föhn o.i.d. aanwezig.)
  • Kleding/slippers om mee naar de douche te lopen (soms bevinden deze zich elders in het gebouw)
  • Sloffen / dikke sokken
  • Dekentje voor de meditaties, matjes zijn aanwezig
  • Notitieboekje en pen
  • Indien gewenst een waterfles
  • Je lievelingsboek m.b.t. spiritualiteit voor op de leestafel (ter inspiratie voor anderen, je neemt deze na het weekend gewoon weer mee naar huis).

Er zijn …. kamers met …. bedden. We zullen dus kamers moeten delen. Kom je met z’n tweeën en wil je graag samen op een kamer, geef dat dan direct op bij het reserveren. Verder laten we het universum beslissen wie er samen op een kamer terechtkomen (dames bij dames en heren bij heren), toeval bestaat immers niet.  De douches en toiletten, in voldoende mate aanwezig, bevinden zich soms elders in het huis. Neem dus iets mee waarin je van en naar de douche of het toilet kan lopen. Er is wel een/geen wastafel op iedere kamer.

We eten vegetarisch. Op zaterdag- en zondagochtend is er gelegenheid tot ontbijt en tussen de middag is er lunch met een eigengemaakte soep.
Op zaterdagavond maakt Jan-Frederik, partner van Esther-Marieke, afhankelijk van de locatie, een diner voor ons klaar. Hij is een thuiskok die het leuk vindt om voor ons te koken. Het is in alle gevallen belangrijk om informatie met betrekking tot allergieën zo vroeg mogelijk door te geven. In verband met het inkopen kunnen er tijdens het weekend geen wijzigingen meer aangebracht worden in het eten.

Heb je strikte dieetwensen dan zou het fijn zijn als je zelf je eten mee wilt nemen. Wij zijn geen specialisten en weten niet of we aan alle eisen kunnen voldoen. Wanneer je zelf je eten meeneemt kan je korting krijgen op de kosten van het eten. Overleg dit wel even vooraf met ons in verband met de inkopen, anders moeten we toch de kosten in rekening brengen.

Tijdens onze weekenden is het niet toegestaan alcohol of drugs te nuttigen. Door de hoge frequentie kunnen alcohol en drugs een onverwachte uitwerking hebben. Dit willen we graag voorkomen.